GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdés: Egyik hirdetésnél van kupon a másiknál nincs. Hogy működik ez?
Válasz: A szolgáltatók maguk döntik el, hogy a kedvezményt kuponnal vagy kupon nélkül tudjátok igénybe venni. Nyisd le a hirdetést a "megnézem" gombbal, és a leírások fülön találsz erre vonatkozó részletes információt.

Kérdés: Hol tudom megvenni a kupont vagy a kedvezményt?
Válasz: Nem kell megvásárolnod, nincs előre fizetés. A szolgáltatók nálunk bemutatják a kedvezményt, fizetned a szolgáltatás igénybe vétele után náluk kell.

Kérdés: Mikor és hogyan vehetem igénybe a kedvezményt?
Válasz: A feltételeket a hirdető szolgáltatók határozzák meg. Figyelmesen olvasd el a részleteket, hogy ne érjen meglepetés! Nyisd le a hirdetést a "megnézem" gombbal, és a leírások fülön ott találsz minden részletet.

Kérdés: Kuponos kedvezménynél, hogyan jutok a kuponomhoz?
Válasz: Kuponigényléshez a weboldalon regisztráció szükséges. Ezt követően nyisd le a hirdetést a "megnézem" gombbal és rögtön látni fogod. Amennyiben van még szabad kupon, a "kérem a kupont" gombbal igényelheted, és azonnal láthatod a fiókod "kuponjaim" menüjében.

Kérdés: Miért csak szolgáltatások vannak a weboldalon?
Válasz: Röviden: mert így döntöttünk :). Kicsit hosszabban: a szolgáltatási szektorban hiszünk, itt szeretnénk üzenetet, lehetőleg pozitív "élményt" közvetíteni, már magával a böngészéssel is! A termékekhez ott vannak az "uncsi" bár hasznos ár-összehasonlító oldalak, nem kívánunk velük versenyezni.

Kérdés: Mit jelent a "házhoz megyünk" a hirdetéseknél?
Válasz: Weboldalunkon csak szolgáltatásokat lehet hirdetni és a „házhoz megyünk” azt jelenti, hogy a szolgáltatást a megjelölt területe(ke)n otthonodban is igénybe veheted. Pl.: házhoz jön a fodrász a megjelölt városban vagy kerületben.

Kérdés: Mire jó a fiókomban a kedvencek menüpont?
Válasz: A kedvencek menüpontban előre beállíthatsz olyan feltételeket (például szolgáltatás típust, vagy várost, kerületet), aminek megfelelő hirdetés, ha felkerül az oldalra, akkor Te rögtön értesülsz róla fiókodban vagy e-mailben, beállításodtól függően.

Kérdés: Kedvezménnyel kapcsolatos kérdésekkel kihez fordulhatok?
Válasz: A hirdetők maguk döntenek a kedvezmények feltételeiről, így a hirdetésben megadott elérhetőségeken tudsz érdeklődni.