25

Toka felszámolása

13.500 Ft eredeti ár: 18.000Ft

Holisticbeauty
Új módszer a toka csökkentésére!!

Nincs vesztenivalód! 
Adj egy esélyt, és tapasztald meg a változást MOST! 
 
TESZTELD a várható eredményt,egy teljesen INGYENES részleges kezelés keretében!
 
Nemcsak kedvezményt, hanem minőséget is adok. Újraformált, fiatalos arckontúr, tónusos nyak.
A toka öregebb és testesebb benyomást kelthet, ami  a harmonikus megjelenéseden, és az önértékeléseden is ronthat. Nemcsak a nőket, de valójában sok férfit is rendkívül zavar az áll alatt éktelenkedő zsírpárna, főleg úgy, hogy ehhez  még a megereszkedett bőr is társul.
 
KEZELÉS MENETE:
Első lépés:
A bőr tisztítása után egy mágneses arcmaszk következik. Ez nemcsak a LEGÚJABB BEAUTY őrület, de természetes erejével elképesztően hatékony és látványos is.
A mágneses kezelés hatására javul a bőr vér ellátottsága, aktivizálódik az anyagcsere, felgyorsul a sejtmegújulás, megnő az oxigén ellátottság, így fokozódik a kollagénrostok megújulása is.
Második lépés: 
GUA SHA: a kínai orvoslásnak egy reflexologiai módszere, és a kínai nők szépségreceptje.
A szisztematikus mozdulatokkal, és mixelt hatóanyagokkal megvalósított mechanikai ingerlés a meridiánok stimulálásán keresztül élénkíti a sejtanyagcsere folyamatokat, javítja a bomlástermékek elszállítását, fokozza a sejtek biokémiai aktivitását, és a bőr hatóanyag felvételét.
A kortalan szépséget idéző esztétikai kezelés emeli és feszesíti a megereszkedett bőrt, az arc vonalai feszessé, simává válnak.
Harmadik lépés:
LIPO LÉZER: Olyan non-invaziv kezelés, melyet a helyi lefogyhatatlan zsírpárnák leküzdésére fejlesztettek ki. A Lipo Lézer csak a megcélzott zsírsejteket veszi célba, nem érinti a bőrt, ereket és perifériás idegeket. A bejuttatott impulzus  a mélyben a zsírsejt membránjait feloldja, és megindul a zsír bontása. A trigliceridek kifolynak az áteresztővé vált sejtfalon és a sejtközötti térbe jutnak, ahonnan a test természetes folyamata során távoznak a szervezetből.
 
Negyedik lépés:
"Toka eltüntetés koreai módra" ami fizikailag is helyére kényszeríti az áll vonalait, közben pedig elősegíti a a kezelés során keletkezett bomlástermékek elszállítását.
 
A kezelt terület kúraszerű kezelése során hatékonyan csökken a zsírdepó és a bőr átalakul, megújul. A kezelési terv kialakításánál figyelembe vesszük, hogy "laza nyak" jelenséggel, vagy zsírpárnákkal kialakított tokával állunk szemben.
Az otthoni szépségápolási rutint is ezek figyelembe vételével ajánljuk.
 
A kezelés igénybevételére előzetes bejelentkezés szükséges.
 
Nőknek, férfiaknak egyaránt ajánlott.
 

Kezelési idő: 60 perc

Természetesen a kezelések után sem hagylak magadra, praktikus tanácsokkal, eszközökkel támogatlak. Megismertetlek hogyan tudod otthonodban fokozni, vagy megtartani az elért eredményeket.
 

Kuponos kedvezmény!

Kedvezmény érvényessége:

2019-08-16 - 2019-11-30

Beváltás módja:

Kinyomtatva vagy okostelefonról bemutatva

1 személy

2 db kupont igényelhet

A kedvezmény igénybe vételéhez előzetes bejelentkezés szükséges.

Holisticbeauty

Szilágyi Anikó, kozmetikus vagyok. 1974. óta önállóan dolgozom. 1976-ben mestervizsgát szereztem.
Mindig is holisztikus szemléletű voltam, az egészség és szépség megőrzése volt egész életemben a hivatástudatom, szakmaszeretetem motorja. Igazi újítónak tartom magam, mindig az hajt, hogy egyre színvonalasabb szolgáltatásokat nyújtsak, amelyek által vendégeim többé válnak, egészségesebbé és szebbé varázsolódnak.

Filozófiám szerint a szépség nemcsak a külsőt, hanem a belsőt is magába foglalja, mind lelki, mind fizikai szféránkban. Lényünk csodája belső életerőnk és külső ápoltságunk összhangja által születik meg. Mindig is szenvedélyes kozmetikus voltam (vagyok és leszek), aki munkája során csak is arra figyel, hogy vendége jól érezze magát, visszanyerje nyugalmát és megszépülve, felfrissülve hagyja el a szalont.

Meggyőződésem, hogy az ember a kiteljesedéséhez, csodálatos lényének megéléséhez a bőr, a smink, a frizura, a jólöltözöttség is szükséges. Azért dolgozom, hogy vendégeimet hozzásegítsem ehhez a kiteljesedéshez és egységhez.

Cím:

1025, Budapest 2. kerület Törökvész 85.
(36)209566433

Weboldal