A nők nagy része a minél hosszabb és tartós szőrtelenítést választják. Kutatások szerint erre a legalkalmasabb a gyantázás, mivel 3-4 hétig tart, amíg a szőr újra el nem kezd növekedni. Ha te is szereted a tartós simaságot, akkor ezt az ajánlatot neked találták ki!

Tökéletes és hosszan tartó simaság percek alatt!

A gyantázás még ma is az egyik legnépszerűbb szőrtelenítési eljárás. A gyantázásra érdemes legalább 0.5 cm-re növesztett szőrt hagyni a tökéletes eredmény érdekében. A gyantázás az intim szőrtelenítés biztonságos és hatékony módja.

A kezelés menete:

-          Teljes láb, hónalj és intim gyantázás

A gyantázott bőrfelület bársonyos tapintású lesz, mivel a gyanta nem csak a szőrt, hanem a bőr elhalt hámsejtjeit is eltávolítja. Ezen felül további számos előnyei vannak: tartósan sima bőrfelület, gyengébb szőrszálak, szőrbenövés csökkenése.

A helyszínen fizetendő összeg a szolgáltatásért 5000 Ft.

A kezelés kb. 60-75 perces

Kuponos kedvezmény!

Kedvezmény érvényessége:

2019-09-15 - 2019-12-31

Beváltás módja:

Kinyomtatva vagy okostelefonról bemutatva

1 személy

2 db kupont igényelhet

A kedvezmény csak előzetes bejelentkezés után vehető igénybe

angyali erintes szalon

\"AZÉRT VAGYOK, HOGY LÁSSAK - ÉS AZÉRT, HOGY LÁSSANAK.
AZÉRT VAGYOK, HOGY ÉRINTHESSEK - ÉS AZÉRT, HOGY ÉRINTHESSELEK.
AZÉRT VAGYUNK, HOGY TALÁLKOZHASSUNK MI EMBEREK...\"

ÉBREDJ FEL A FORRÁS ŐSI MISZTÉRIUMÁBAN! LÁGY ZENE, HANGULATOS, MEGNYUGTATÓ KÖRNYEZET, ÁLARCOK NÉLKÜL, A SZÍV KÖZÉPPONTJÁBAN! ÚJJÁSZÜLETVE, FELFRISSÜLVE AZ ÉRINTÉS MŰVÉSZETÉBŐL, A FÖLD KÜLÖNLEGES GYÓGYEREJE ÁLTAL, A SZELLEM ÖRÖK TUDÁSÁNAK JELENLÉTÉBŐL. ESZKÖZ LESZEK A SZÁMODRA, S CSATORNA, HOGY AZ EGYÜTT TÖLTÖTT IDŐ UTÁN FÉNYTŐL IZZÓ LÁMPÁSKÉNT TÁVOZHASS, EGÉSZKÉNT MEGTISZTULVA.

Cím:

1084, Budapest 8. kerület Német u. 21
(36)309717676

Facebook oldal

Weboldal