36

Az öngyógyító mechanizmus megfelelő szinten tartásán múlik az egészségünk.

 

Panaszok, mint: fáradékonyság, fásultság, hangulatingadozás, vándorló fájdalmak, alvási zavarok, ezek mind figyelmeztetés arra, hogy a szervezet alul működik.

 

Amennyiben már kialakult a betegség, ha magas vérnyomásod van, vagy cukorbetegséged, ha fájnak az ízületeid, ha pajzsmirigy problémáid vannak, ha pang a nyirokrendszered, ha az  emésztésed nem működik megfelelően, ha ételallergiád, vagy ételintoleranciád van, ha fáj a fejed vagy a  szénanáthád már több mint kellemetlen, ha nem tudsz aludni, ha pánikrohamok határozzák meg a társadalmi életed minőségét, ha menstruációs panaszaid és fájdalmaid vannak, ha küzdesz a klimax tüneteivel, vagy ha egyszerűen nem tudod, miért és mi fáj, nem érted meg a tested üzeneteidet, akkor neked a talpreflexológiát javaslom!

 

Én, a talpzónákban lévő idegvégződések ingerlését helyezem előtérbe, a hagyományos, zónák masszírozásával szemben.  

 

Mivel magyarázható ezeknek az ideginger jelleggel bíró kezeléseknek a hatékonysága?

 

Ingerek hiányában a szervezet nem mozdul, kímélve magát.

Az idegpályákon keresztül az agyba juttatott ingerekre, a szervezet az öngyógyító mechanizmus beindításával reagál, a benne kódolt törekvése révén, miszerint, az élet fenntartása érdekében, a méregtelenítés mellett, elsődlegesen a fájdalmat kell megszüntetni.

A szervezet öngyógyító mechanizmusa nem más, mint egy adaptációs folyamat, amely folyamán megerősödik, hogy a fájdalmas ingerekre tudjon reagálni, ellenállni nekik, vagyis legyőzni. Legyőzni csak úgy tudja, ha lereagálta őket, egy új egyensúlyt teremtve. Ez  az új egyensúly lesz az új működési “kódja”; alakul egy új működési elv, egy új rutin; megtanul egészségesen működni.

 

Szelíd, holisztikus  és mellékhatásoktól mentes módszer.

 

A talpon található idegvégződések vizsgálatával az egész test állapotára vonatkozóan lehet következtetéseket levonni.  A kezelés az egész szervezetre hat, frissebb, energikusabb leszel, a fájdalmak csökkennek, az immunrendszer erősödik, a harmónia helyreáll. A talp zónáinak ingerlésével megindul a szabad energiaáramlás.

 

A reflexológiai kezelés során az idegvégződések stimulálásával az egész testre jótékony hatást gyakorolnak: csökken a stressz, az ingerzuhatag erősíti az immunrendszert, javítja a vérkeringést, az anyagcserét, megszabadít a méreganyagoktól, javítja a szervek és az endokrin rendszer működését, relaxál, vitalitást ad, egyensúlyt teremt a fizikai, mentális és lelki síkon, ezáltal az életedben is.

 

A kezeléssel kapcsolatosan még több információt a linkre kattintva olvashatsz.

 Kapcsolatba léphetsz velem még honlapomon és facebook oldalamon is.

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 30 2038 406.

Időpont lemondása vagy módosítása 24 órával előre.

 

Fontos információ, hogy a kuponok korlátozott darabszámúak, maximum 20 szabad hely van.

Novembertől egészen december 20-ig használhatóak fel bizonyos napokon. A kuponokat Hétfői, Keddi és Csütörtöki napokon lehet beváltani!

 

Várok sok-sok szeretettel mindenkit! :)

Alexandrina 

Kuponos kedvezmény!

Kedvezmény érvényessége:

2019-11-02 - 2019-12-20

Beváltás módja:

Kinyomtatva vagy okostelefonról bemutatva

1 személy

2 db kupont igényelhet

A kedvezmény csak előzetes bejelentkezés után vehető igénybe

Alexarendel

Az egészséges állapot a természetes állapot!
Holisztikus szemléletű és tudatos ember lévén, nem lehettem más, mint természetgyógyász: reflexológus, akupresszőr, Reiki mester, lélekgyógyító.

Abban hiszek, hogy az öngyógyításra való törekvés ott van minden emberben, mert meggyőződésem, hogy az öngyógyításra való törekvés nem más, mint az egész világ egyensúlyra való törekvése.
Az öngyógyító mechanizmus megfelelő szinten tartásán múlik az egészségünk.
Nagy hangsúlyt fektetek a gondolati és érzelmi higiéniára, mert az életem és a 15 éves szakmai tapasztalat meggyőztek arról, hogy a test nem lehet egészséges, ha az elme és a lélek beteg.
A speciális területem a talpon lévő zónákon belül elhelyezkedő idegvégződésekét ingerlése.
A hagyományos talpreflexológia alapja, hogy a talpon lévő zónákból masszírozzuk ki a felhalmozódott lerakodásokat, felszabadítva a sejtközti területeket, hogy egy akadálymentes információ áramlatot, ez által, egy megfelelő kommunikációt biztosítsunk a szervek és funkciók között.
Az idegvégződés- ingerlési módszernek célja ugyanaz, azzal a különbséggel, hogy az alkalmazott ingereken keresztül, arra törekszem, hogy a szervezetet késztessem arra, hogy saját maga erejével, lehetőségeivel, képességeivel megszabadítsa, felszabadítsa a zónákat, ez által a szervezetet a nem kívánt, a számára toxikus anyagoktól, lerakodásoktól.
Arra törekszem, hogy szoktassam a szervezetet megfelelően dolgozni, működtetni saját magát.
Arra törekszem, hogy a szervezet visszanyerje a szabadságát, az önállóságát.
Mint természetgyógyász arra vagyok hivatott, hogy beindítsam az öngyógyító mechanizmust, hogy felszínre hozzam újra az egészségre való törekvést, hogy megismertessem mindenkit a benne lévő teremtő erejével, az az erő, amelyet, ha tudatosan használja, akkor mindenre képes.
Egészséget és boldog életet kívánok mindenkinek!
Alexarendel
WORKSHOPOK:
IRÁNYÍTANI AKAROK
ELME TRÉNING
MEGSZABADULOK A STRESSZTŐL
AROMATERÁPIÁS PÁROS MASSZÁZS

Cím:

1134, Budapest 13. kerület Csángó utca 11
(36)302038406

Weboldal