A gyenge immunrendszer sok családot érint. Gyakoriak a felső légúti megbetegedések és az aktuális “divat vírusok” is rengetek fejfájást okoznak az embereknek. A hiányzás az iskolából, óvodából, munkahelyről ennek velejárója.

Itt a megelőzés ideje!

A sóbarlang kúrái nem csak beteg, hanem az egészséges személy számára is ajánlottak.

A hatásos, gyógyszermentes gyógyulás és az egészség megőrzése is folyamatos napirendi pont az Albertfalvi Sókunyhóban.

Az első alkalom (50 perc) ingyenes

Törzsvendégeinknek pedig

Bérlet kedvezmény

5 alkalmas bérlet estén 1 alkalom

8 alkalmas bérlet esetén 2 alkalom

Áraink

Kupon nélküli

Kedvezmény

Kedvezmény érvényessége:

2019-09-08 - 2019-12-31

Egy személy egyszer veheti igénybe!

SóKunyhó

Az Albertfalvi SóKunyhó 2016 márciusában nyitotta meg kapuit a gyógyulni vágyók előtt, Albertfalva szívében. Négy gyermekes anyuka lévén számomra a legfőbb szempont egy gyermekbarát kis kuckó létrehozása, ahol játék közben tudnak gyógyulni a csemeték. Az ötlet egy nyaralás során született meg, amit a tenger partnál töltöttünk Horvátországban. A legkisebb gyermekemnek folyamatosan folyt az orra és beteg volt, nagyon nehezen tudtunk kikászálódni a betegségekből és a másik háromból minimum egy biztosan elkapta. Az után a bizonyos nyaralás után a pici teljesen egészségesen tért haza a sós levegőnek köszönhetően. Sok anyuka panaszkodik ugyanerre így, mivel a környéken nem nagyon van sóbarlang a cél adott volt. Mikor megpillantottuk az Albertfalvi piacon az akkor még üres üzlethelyiséget egyből tudtuk, hogy ez lesz az! Rengeteg munka és előkészület után március 4-én megnyíltak a kapuk. Szerencsére eddig mindenki elégedetten távozott tőlünk egy színes mancs nyomot a falunkon hagyva. A só szobánk 25 négyzetméteres, amiből 18-at egy „sómokozó”, azaz egy só homokozó foglal el, amelyben nyugágyak és rengeteg játék található, sőt helyet foglal nálunk egy csúszda és egy sátor is. Falaink parajdi és Himalája sóval vannak kirakva, és a levegőbe egy különleges ion cserélt sós oldatot párologtatunk, ami nagyban elősegíti a gyógyulást. Az áraink kedvezőek, és az első alkalom ingyenes nálunk. Gyerekek mellett nyugdíjasok is szívesen ülnek be hozzánk pihenni, relaxálni.

Célom egy kis színt vinni a szürke hétköznapokba és egy élménnyel gazdagítani azt, aki betér hozzánk. Tehát aki kedvet kap, azt szeretettel várja az Albertfalvi SóKunyhó!

Cím:

1116, Budapest 11. kerület Fehérvári út 213.
(36)702484797

Weboldal