20

Holisztikus Szépség Workshop

20.000 Ft eredeti ár: 25.000Ft

Holisticbeauty

Vegyél részt Te is ezen a holisztikus szépség és egészség Workshop-on! :)

A szépség sokáig tarthat belül és kívül, ha vigyázol rá.

Ismerj meg valami újat!

Elkészítjük a saját mágneses maszkodat. Hazaviheted a recepturával együtt, és készíthetsz ajándékba szeretteidnek is.

Mit is tud ez a ”mágnesmaszk”?

A mágneses kezelések hatására javul a bőr vérellátása, aktivizálódik az anyagcsere, felgyorsul a sejtmegújulás, emelkedik a sejtek energiaszintje, és megnő az oxigénellátása.

A mágnes hatására ugyanis a vastartalmú vörösvértestek aktívabbak lesznek, és több oxigént szállítanak a sejtekhez, így fokozzák a kollagénrostok megújulását. Mindezt fokozza a pakolás 24 karátos arany szemcséi. Az arany nemcsak a gazdagság jelképe, szépészeti jelentősége is kimagasló. Azonnali, aranyló ragyogást kölcsönöz a bőrnek. Kedvezően befolyásolja az egészséges működést, az arcbőr fiatalabbnak, energikusabbnak, élettelibbnek látszik. A fáradtság nyomai jelentősen halványulnak.

A szépségolajok / marula, argán.../ bizonyítottan anti-aging hatásúak.

A másik meglepetésem, hogy a koreai szépségtitkok megismeréséhez nem kell elutaznod, ezt a gyógyító, szépítő technikát, kezelést itthon is kipróbálhatod, elsajátíthatod a workshop alatt.

Az akupresszúra egy ősi gyógymód, amellyel helyreállítható a szervezet energia áramlása. Ha a meridián energiák egyensúlyban vannak, felgyorsul az anyagcsere, teljesen ellazulnak az arc izmai, a bőr rugalmassá, ránctalanná válik.

Megismerheted, megkóstolhatod azokat a tápláló, természetes és nyers szépítő növényeket, gyümölcsöket, nassolni valókat, amik segítenek lefogyni és fenntartani az energia szintedet, lassítják az öregedési folyamatokat, javítják a memóriát, segítik a koncentrációt, és nagyon finomak. Észre sem veszed, hogy „EGÉSZSÉGES”

A workshop minimum 5 fő jelentkezése esetén indul.

A Workshop kb. 5 órás, létszámtól függően változhat.

A helyszín a jelentkezők számától függően változhat.

Részvétel eredeti díja: 25.000 Ft, kedvezményes díja: 20.000 Ft.

Minden résztvevő kap egy mágnes maszkot, és egy meridián masszázst arc, nyak, dekoltázs területére a workshopon belül, valamit 50 ml mágnesmaszkot is hazavihet.

Kozmetikai értéke:

  • Mágnesmaszk és hatóanyagos meridián masszázs: 15.000 Ft (helyben mindenki megkapja)
  • Ajándék 50 ml mágnesmaszk 24 karátos arannyal: 15.000Ft (hazaviheted)

Információ: +36 20 9566433

Várlak szeretettel!

Kuponos kedvezmény!

Kedvezmény érvényessége:

2019-10-17 - 2019-11-30

Beváltás módja:

Kinyomtatva vagy okostelefonról bemutatva

A kedvezmény csak előzetes bejelentkezés után vehető igénybe

Holisticbeauty

Szilágyi Anikó, kozmetikus vagyok. 1974. óta önállóan dolgozom. 1976-ben mestervizsgát szereztem.
Mindig is holisztikus szemléletű voltam, az egészség és szépség megőrzése volt egész életemben a hivatástudatom, szakmaszeretetem motorja. Igazi újítónak tartom magam, mindig az hajt, hogy egyre színvonalasabb szolgáltatásokat nyújtsak, amelyek által vendégeim többé válnak, egészségesebbé és szebbé varázsolódnak.

Filozófiám szerint a szépség nemcsak a külsőt, hanem a belsőt is magába foglalja, mind lelki, mind fizikai szféránkban. Lényünk csodája belső életerőnk és külső ápoltságunk összhangja által születik meg. Mindig is szenvedélyes kozmetikus voltam (vagyok és leszek), aki munkája során csak is arra figyel, hogy vendége jól érezze magát, visszanyerje nyugalmát és megszépülve, felfrissülve hagyja el a szalont.

Meggyőződésem, hogy az ember a kiteljesedéséhez, csodálatos lényének megéléséhez a bőr, a smink, a frizura, a jólöltözöttség is szükséges. Azért dolgozom, hogy vendégeimet hozzásegítsem ehhez a kiteljesedéshez és egységhez.

Cím:

1025, Budapest 2. kerület Törökvész 85.
(36)209566433

Weboldal