25

Formás Popsi kezelés

12.000 Ft eredeti ár: 16.000Ft

Holisticbeauty

Formás popsi titka!

 

Ez most itt egy kívánság kezelés NEKED!

 

Milyen popsit szeretnél? Formásabbat? Kisebbet? Feszesebbet? Fenékemelést szeretnél?

 

A kezelésem előnye, hogy eredményes, gyors és látványos Módszerem. Nagyon hatásos, és párhuzamosan a combot is formázom.

 

A kezelés három lépésből áll.

 

Első lépés: a GUA SHA módszer biztos siker. Megnyitjuk és aktiváljuk a nyirokáramlást. Élénkül a szervezet vér-és nyirokkeringése, ami fokozza a kollagénszintézist, erősíti a kötőszövetet.

 

Második lépés: egy passzív izomtorna, vagyis egy elektrokozmetikai izomstimulálás. Szemmel látható az eredmény. A fenék feszesedik, emelkedik, a cellulit pedig csökken.

 

Harmadik lépés: Egy különleges, direkt a popsi kezeléshez tervezett pakolás.

Aktív összetevők kombinációja.Tengeri algákból, tengeri sókból és tengeri iszapból összeállított "biológiai csoda", megerősítve mikrodiffúziós rendszerrel, mely védi az aktív összetevőket, fokozza a biohasznosulásukat, fokozatosan épül be a bőr mély rétegeibe, és szabadítja fel az összetevőket.

 

EZT KI KELL PROBÁLNOD!

 

Jelentkezz MOST egy teljesen ingyenes részleges kezelésre,és tesztelt az eredményt.

Ha elégedett vagy az eredménnyel jöhet a folytatás!

Kezelési idő: 90 perc.

 

Kuponos kedvezmény!

Kedvezmény érvényessége:

2019-08-16 - 2019-11-30

Beváltás módja:

Kinyomtatva vagy okostelefonról bemutatva

1 személy

2 db kupont igényelhet

A kedvezmény csak előzetes bejelentkezés után vehető igénybe

Holisticbeauty

Szilágyi Anikó, kozmetikus vagyok. 1974. óta önállóan dolgozom. 1976-ben mestervizsgát szereztem.
Mindig is holisztikus szemléletű voltam, az egészség és szépség megőrzése volt egész életemben a hivatástudatom, szakmaszeretetem motorja. Igazi újítónak tartom magam, mindig az hajt, hogy egyre színvonalasabb szolgáltatásokat nyújtsak, amelyek által vendégeim többé válnak, egészségesebbé és szebbé varázsolódnak.

Filozófiám szerint a szépség nemcsak a külsőt, hanem a belsőt is magába foglalja, mind lelki, mind fizikai szféránkban. Lényünk csodája belső életerőnk és külső ápoltságunk összhangja által születik meg. Mindig is szenvedélyes kozmetikus voltam (vagyok és leszek), aki munkája során csak is arra figyel, hogy vendége jól érezze magát, visszanyerje nyugalmát és megszépülve, felfrissülve hagyja el a szalont.

Meggyőződésem, hogy az ember a kiteljesedéséhez, csodálatos lényének megéléséhez a bőr, a smink, a frizura, a jólöltözöttség is szükséges. Azért dolgozom, hogy vendégeimet hozzásegítsem ehhez a kiteljesedéshez és egységhez.

Cím:

1025, Budapest 2. kerület Törökvész 85.
(36)209566433

Weboldal