50

Egész napos pálinkafőzés oktatás

15.000 Ft eredeti ár: 30.000Ft

Pálinkafőzés.com

Eljött az idő, hogy a törvény adta lehetőséget kihasználva Ön is lefőzhesse Magyaroszág hungarikummá vált büszkeségét, a minőségi házi pálinkát. Amennyiben már betöltötte 18. életévét és szeretné kipróbálni magát a párlatkészítés izgalmas világában, úgy egynapos képzésünkkel el tudja sajátítani a pálinkafőzés alapjait vagy tökéletesítheti meglévő tudását az általunk javasolt módszerek segítségével.

Az első oktatás alkalmával elsajátíthatja a gyümölcskezelést, a minőségi cefrekészítést, a hagyományos-kisüsti pálinkafőzést és a pálinka utógondozását.

Az alapoktatást követően jogosult részt venni a Pálinka Mester egylépcsős desztilláló készülék bármely bemutató főzésén, ahol megtanítjuk az egymenetes (cefréből-pálinka) technológiát, így megtapasztalhatja annak számos előnyét és egyedülálló varázsát. 
 
Gyorstalpaló oktatásunkat azoknak ajánljuk, 
  • akik a gyakorlati praktikákra kíváncsiak és nincs idejük hónapokat tölteni a képzéssel,
  • akikben már érlelődik a gondolat, hogy saját párlatot állítsanak elő,
  • akiknek már van gyakorlati tapasztalatuk, de nem elégedettek,
  • akik az egyszerű és érthető szemléltetést részesítik előnyben,
  • akik a minőségi párlat előállításának a hívei,
  • akik a hagyományos kisüsti főzők mellett nyitottak az új generációs egylépcsős főzőkre használatára is. 
 
A képzés ideje alatt bemutatunk egy cefréről alszeszre főzést és egy alszeszről pálinkára finomítást. Ebben a folyamatban haladunk lépésről lépésre és illusztráljuk a főzőkészülék optimális beállításait, a helyes töltési mennyiséget, az alszesz megfelelő leválasztását, finomítás alkalmával az elő és utópárlat szakszerű elválasztását a középpárlattól, a pálinka szeszfokának beállítását és a párlat életútját a lefőzés után, mely óriási jelentőséggel bír a minőség szempontjából. 
 
A főzési holtidőkben elméleti ismereteket prezentálunk projektor segítségével a résztvevők számára, miközben a teremben lévő főző készülékek megfigyelése folyamatos. Az elméleti oktatásban az alapanyag ismeret, gyümölcs feldolgozása, cefrekezelés, alkoholos erjedés mellett kitérünk a különböző pálinkafőző berendezések ismeretére, azok ideális kiválasztására, üzemeltetésére, tisztítására, illetve a törvényben előírt, magánfőzésre vonatkozó szabályok tisztázására.  
 
A lefőzések végeztével kóstolásra van lehetőség azok részére, akik nem autóval érkeznek. 
 
Szeretettel várunk minden kedves pálinka barát kollégát egész napos képzésünkre oktatási helyszínünkre a XVI. kerületben (1164 Budapest, Vidámvásár u. 143.).
 
Kedvezményes oktatási díj: bruttó 15.000,- Forint/fő (tartalmazza a teljes oktatási anyagot, a kóstoltatást és az egylépcsős továbbképzést). 
 
Oktatási idő: 7 óra
 
Bejelentkezés és regisztráció, kizárólag email-ben! Szükséges adatok: név, cím, telefonszám, email-cím és kupon esetén a kupon vagy a kuponkód. 
 
További információk:

info@palinkafozes.com

0630-5221099

Kuponos kedvezmény!

Kedvezmény érvényessége:

2019-10-10 - 2019-12-31

Beváltás módja:

Kinyomtatva vagy okostelefonról bemutatva

A kedvezmény felhasználásához email-en történő bejelentkezés szükséges.

Pálinkafőzés.com

Pálinkafőző berendezések és kiegészítők gyártása, forgalmazása, pálinkafőzés oktatás.

Cím:

1164, Budapest 16. kerület Simongát u. 43.
(36)305221099

Weboldal