75

Ébredj ráncok nélkül - Japán Cseresznyevirágos arckezelés.

5.000 Ft eredeti ár: 20.000Ft

angyali erintes szalon

Ha végignézel a szobádban, a fürdőben és a piperepolcon, hány olyan krémet találsz, ami a ránctalanítást ígéri? Öt? Tíz? Vagy több? Most próbálj ki csak egyetlen kezelést, ami egyenesen Japánból érkezett és meglátod: azonnal kisimulnak a ráncaid, a bőröd pedig megújul!

Különleges luxuskezelés, a Távol-Kelet több száz éves tudásával, tapasztalatával. A terápia során az arcodon lévő kisebb barázdák eltűnnek, a ráncok megszűnnek, a bőröd pedig a tavasz frissességével fog megújulni egyetlen kezelés alatt!

Elképesztő hatás!

Tudtad, hogy a cseresznye szinte minden részét felhasználják a gyógyászatban és a kozmetikában? A szára, a levele, a gyümölcs magja mind-mind hatékony különböző betegségekre és problémákra, a virágból készült kozmetikumok pedig a bőr megújulásában segítenek.

Az arckezelés kb. 60 percet vesz igénybe

Várlak szeretettel! :)

Kuponos kedvezmény!

Kedvezmény érvényessége:

2019-09-14 - 2019-12-31

Beváltás módja:

Kinyomtatva vagy okostelefonról bemutatva

1 személy

5 db kupont igényelhet

A kedvezmény csak előzetes bejelentkezés után vehető igénybe

angyali erintes szalon

\"AZÉRT VAGYOK, HOGY LÁSSAK - ÉS AZÉRT, HOGY LÁSSANAK.
AZÉRT VAGYOK, HOGY ÉRINTHESSEK - ÉS AZÉRT, HOGY ÉRINTHESSELEK.
AZÉRT VAGYUNK, HOGY TALÁLKOZHASSUNK MI EMBEREK...\"

ÉBREDJ FEL A FORRÁS ŐSI MISZTÉRIUMÁBAN! LÁGY ZENE, HANGULATOS, MEGNYUGTATÓ KÖRNYEZET, ÁLARCOK NÉLKÜL, A SZÍV KÖZÉPPONTJÁBAN! ÚJJÁSZÜLETVE, FELFRISSÜLVE AZ ÉRINTÉS MŰVÉSZETÉBŐL, A FÖLD KÜLÖNLEGES GYÓGYEREJE ÁLTAL, A SZELLEM ÖRÖK TUDÁSÁNAK JELENLÉTÉBŐL. ESZKÖZ LESZEK A SZÁMODRA, S CSATORNA, HOGY AZ EGYÜTT TÖLTÖTT IDŐ UTÁN FÉNYTŐL IZZÓ LÁMPÁSKÉNT TÁVOZHASS, EGÉSZKÉNT MEGTISZTULVA.

Cím:

1084, Budapest 8. kerület Német u. 21
(36)309717676

Facebook oldal

Weboldal