20

Access Bars kezelés

10.400 Ft eredeti ár: 13.000Ft

Szalai Tímea

Az Access Bars olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyeket a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki.  Ahhoz nyújt segítséget, hogy közelebb kerülj önmagadhoz, hogy felismerd magadat, mint végtelen lényt, aki valójában vagy, és abban, hogy kezdd elalakítani az életedet túl azon az énen, akinek eddig gondoltad magad.

Az Access Bars célja az, hogy megerősítse az embereket, hogy tudják, hogy tudnak, ezáltal a világot nagyszerűbb választások és lehetőségek összességeként hozzuk létre, hogy az egész emberiség felvirágozzon. Valamint a saját életünk megváltozzon, és olyan irányba menjen, amire mindig is vágytunk, azaz egy más valóságot hozzunk létre.

A kezelés időtartama 60 perc.

Várlak szeretettel! :)

Timi

Kuponos kedvezmény!

Kedvezmény érvényessége:

2019-09-09 - 2019-11-30

Beváltás módja:

Kinyomtatva vagy okostelefonról bemutatva

1 személy

2 db kupont igényelhet

A kedvezmény igénybe vételéhez előzetes bejelentkezés szükséges.

Szalai Tímea

Sziasztok! Kineziológiával, családállítással foglalkozom 9 éve. Mindkét módszerrel érzelmi stresszoldást végzek, viszont más úton jutunk el oda. Míg a családállítást csoportosan is lehet végezni, addig a kineziológiát egyénileg alkalmazom. Hiszek az önfejlesztés fontosságába és abba, hogy mindig tanuljak újat, ezáltal még nyitottabb tudjak lenni az emberek felé és hatékonyabban tudjak nekik segíteni, mint eddig. Emiatt a szolgáltatási köröm bővült egy csodálatos új módszerrel, az Access Bars-sal. :)

Cím:

2800, Tatabánya Táncsics Mihály út 56
(36)704215173

Facebook oldal

Weboldal