45

60 perces relaxációs élmény vár rád a teljes testkezelés alatt!

4.950 Ft eredeti ár: 9.000Ft

angyali erintes szalon

Valódi relaxációs élmény vár rád az Angyali Érintés Szalon jóvoltából! Szállj ki 60 percre a mindennapi rohanásból és emellett még úgy is érzed majd magad, mintha újjá születnél.

A teljes testmasszázs mellett élvezheted a lábmasszázs örömeit is, valamint feltöltődhetsz energiával!

Amennyiben derék-, hát-, vagy ízületi fájdalmaid vannak, annak is búcsút inthetsz a kezelés után. A kezelés lényege a test és lélek harmóniája.

Ennyi neked is jár! Relaxálj és mondj búcsút a fizikális fájdalmaknak!

A kupon tartalma:

40 perces jojoba olajos teljes testmasszázs
20 perces talpmasszázs és talpreflexológia
C
sakra és auratisztítás

A jojoba olajnak számtalan jótékony hatása van, amelyet most te is megtapasztalhatsz az Angyali Érintés Szalonban. A jojoba olaj az egyik legsokoldalúbb, sokféle bőrtípusra alkalmazható olajfajta, akár zsíros, száraz, ekcémás, rosceás, pattanásos bőrre egyáltalán alkalmazható összetételének köszönhetően. A különlegességét az adja, hogy összetétele rendkívül hasonlít az emberi bőr felületét fedő faggyúéhoz.

Az Angyali Érintés Szalonban most ebből a nagyszerű hatóanyagból készült olajjal masszírozzák át minden porcikádat, feltöltve bőrödet hasznos tápanyagokkal és ellazítva fáradt izmaidat.

Az ajánlat másik részében 20 perces talpmasszázs és talpreflexológiai kezelés vár rád, melynek során a talpadon található reflexpontok stimulálásával szabadítanak meg a stressztől, pörgetik fel szervezeted anyagcseréjét és erősítik immunrendszeredet egy ősi tudomány alapján.

A kezelés 60 perces.

Várlak szeretettel!

Kuponos kedvezmény!

Kedvezmény érvényessége:

2019-09-14 - 2019-12-31

Beváltás módja:

Kinyomtatva vagy okostelefonról bemutatva

1 személy

5 db kupont igényelhet

A kedvezmény csak előzetes bejelentkezés után vehető igénybe

angyali erintes szalon

\"AZÉRT VAGYOK, HOGY LÁSSAK - ÉS AZÉRT, HOGY LÁSSANAK.
AZÉRT VAGYOK, HOGY ÉRINTHESSEK - ÉS AZÉRT, HOGY ÉRINTHESSELEK.
AZÉRT VAGYUNK, HOGY TALÁLKOZHASSUNK MI EMBEREK...\"

ÉBREDJ FEL A FORRÁS ŐSI MISZTÉRIUMÁBAN! LÁGY ZENE, HANGULATOS, MEGNYUGTATÓ KÖRNYEZET, ÁLARCOK NÉLKÜL, A SZÍV KÖZÉPPONTJÁBAN! ÚJJÁSZÜLETVE, FELFRISSÜLVE AZ ÉRINTÉS MŰVÉSZETÉBŐL, A FÖLD KÜLÖNLEGES GYÓGYEREJE ÁLTAL, A SZELLEM ÖRÖK TUDÁSÁNAK JELENLÉTÉBŐL. ESZKÖZ LESZEK A SZÁMODRA, S CSATORNA, HOGY AZ EGYÜTT TÖLTÖTT IDŐ UTÁN FÉNYTŐL IZZÓ LÁMPÁSKÉNT TÁVOZHASS, EGÉSZKÉNT MEGTISZTULVA.

Cím:

1084, Budapest 8. kerület Német u. 21
(36)309717676

Facebook oldal

Weboldal