45

Szeretnélek egy varázslatos, felejthetetlen „utazásra” invitálni!

Indul az őszi akcióm! 2 órás Tibeti masszázs méregtelenítéssel, reflexológiával, nyirokmasszázzsal, auratisztítással, csakra harmonizálással most 18.000 Ft helyett 9900 Ft-ért.

A gyengéd érintések a bőrfelületre, csontokra, izmokra, és a vérkeringésre is hatnak. Szó szerint, tetőtől talpig átmasszírozom a tested, talptól a meridián-vonalakon haladva, az arcon át egészen a hajvégekig. A kétórás kezelés ruha nélküli (olajos masszázs).

Milyen élmény?

A mozdulatok cseppet sem erősek, mégis mélyen áthatják az egész testet. Frissítő, energetizáló hatásuk akár két-három napig is érezhető. A kezelésről mosolyogva távoznak vendégeim.

Hogyan hat?

A tibeti filozófia szerint, ha a testet behálózó energetikai rendszer tiszta: egészségesek vagyunk. A masszázs i.e. 3000-ben alakult ki, tibeti meseterek adták át egymásnak a titkos tudást. Méregteleníti és feltölti energiával a testet. Fokozza a nyirok-keringést, segít megőrizni az izmok rugalmasságát, a csontok szívósságát. Jó tudni: egészséges embereknek hetente, kéthetente, de legalább havonta egyszer javasolt a test és a lélek karbantartására. Holisztikus: test-lélek-szellem. A masszázs olyan hatással van a szervezetre, mintha napokat töltöttünk volna pihenéssel, regenerálódással.

GYERE EL, HOGY KÉNYEZTETHESSELEK!

Kuponos kedvezmény!

Kedvezmény érvényessége:

2019-09-14 - 2019-12-31

Beváltás módja:

Kinyomtatva vagy okostelefonról bemutatva

1 személy

5 db kupont igényelhet

A kedvezmény csak előzetes bejelentkezés után vehető igénybe

angyali erintes szalon

\"AZÉRT VAGYOK, HOGY LÁSSAK - ÉS AZÉRT, HOGY LÁSSANAK.
AZÉRT VAGYOK, HOGY ÉRINTHESSEK - ÉS AZÉRT, HOGY ÉRINTHESSELEK.
AZÉRT VAGYUNK, HOGY TALÁLKOZHASSUNK MI EMBEREK...\"

ÉBREDJ FEL A FORRÁS ŐSI MISZTÉRIUMÁBAN! LÁGY ZENE, HANGULATOS, MEGNYUGTATÓ KÖRNYEZET, ÁLARCOK NÉLKÜL, A SZÍV KÖZÉPPONTJÁBAN! ÚJJÁSZÜLETVE, FELFRISSÜLVE AZ ÉRINTÉS MŰVÉSZETÉBŐL, A FÖLD KÜLÖNLEGES GYÓGYEREJE ÁLTAL, A SZELLEM ÖRÖK TUDÁSÁNAK JELENLÉTÉBŐL. ESZKÖZ LESZEK A SZÁMODRA, S CSATORNA, HOGY AZ EGYÜTT TÖLTÖTT IDŐ UTÁN FÉNYTŐL IZZÓ LÁMPÁSKÉNT TÁVOZHASS, EGÉSZKÉNT MEGTISZTULVA.

Cím:

1084, Budapest 8. kerület Német u. 21
(36)309717676

Facebook oldal

Weboldal